Massa mat!

Igar morse sov Robban som en stock och jag hade maskar innanfor skinnet. Det var bara att hoppa upp och ta sig over vagen till Pusbar pa Guru Lotus Restaurant, har ater vi frukost sa gott som varenda morgon. Det star mellan Banana Porridge eller Fruit Muslii Curd(Yogurt) och Milk Coffee vs. Milk Tea. Denna dagen startades med Milk Tea och lite skriva i en bok, titta nar kossorna kommer ut for dagens chill out pa faltet.


Till vanster: Robban och Pusbar

Mojligtvis far man bevittna en uppgorelse mellan alfa-buffeln och hans utmanare.. Kanske radda en geting ur teet... Titta nar "den stora familjen i det lilla huset" vaknar till liv, tvattar sig i ute-duschen, hjalps at att lagga upp tvattade klader pa taket for att torka i solen.. Se tjejerna som fiskar upp alger ute pa sjon for att mata fiskodlingarna med. De star upp i och lassar i berg av alger i dessa smala batar, det overgar mitt forstand att dom inte RAMLAR!?


Andra fr vanster: Spana in lilla bilden - baten ar sa gott som under vatten!! It's going down man!
Till hoger: Varat hotell - Tropicana

For ett par kvallar sedan at jag den basta vegetariska burgaren nagonsin, vet inte om kottburgare rankar sig speciellt mycket hogre.. Detta var iaf pa Landing Zone Restaurant, burgaren ifraga hade en smak som lag nara en Max-hamburgare, det ingick pommes och en sensationell sallad till; paketet kom till en kostnad av 8 kr. Va? Jo, 8 riksdaler. Om jag kande ljuv frojd? Jo.


Till vanster: Landing Zone (roda) & Guru Lotus (grona/lila) sett fran varat hotell
Till hoger: Samma restauranger sett nerifran sjon


Igar satte vi oss pa en restaurang for att titta pa film medans vi at, kvallen till ara visades New Moon. Alldeles proppmatta fran en nylig fet Fresh Fruit Juice (kan inte lata bli att ata nar allt ar sa gott och billigt!!) sa borjade vi med lite sallad och soppa. Tur var det att maten kom snabbt och tog slut ungefar lika fort, for filmen var inte vad vi forvantat oss... Vad jag hort sa ar New Moon en "vampyrfilm". Vad som visades var med all sannolikhet inte filmen ifraga utan mer utav en "rymdfilm" i B/C-klass; ensam man pa man-bas med talande robot, denne forfor och forgor den ensamma mannen som kampar for overlevnad..



Vi lamnade filmen snabbare an langsamt och begav oss till Nirvana Garden, dar det jobbar en nepales som bott i Sverige i fem ar och pratar svenska; mannen som upplevt: KONTRAST. Maten var aven den en kontrast till det vanliga goooda, den bestod tyvarr av pasta som vi antog kokats imorse "due to the crispyness"... Detta fick vi aven bekraftat da agaren sag vara bistra miner och kom for att soka redemption. Vi fick veta att pastan kokas pa morgonen for att sedan finnas till kundens forfogande, snabbt och smidigt! Jag betvivlar konceptet...


- YOGA -

Idag var det dags att anta yogan. Efter frukost begav vi oss emot branten for att ta oss upp till Yoga Point. Som tur var motte vi yogamannen redan efter ett par meter (och slapp gora bestigningen vi planerat bara for att inse att var guru inte var dar..) "Mustache Man", som vi kommer kalla honom tills jag kommer ihag namnet, valkomnade oss imorgon bitti till att flytta in en vecka for hard core yoga tills vi spricker! ...eller; gora en intensivvecka av inre och yttre frid, hur man nu vill lagga fram det.

Hur som helst ar det imorgon det smaller!! Ytterst spannnde - we will walk on unknown paths to righteousness... Will it be a moo point? Will it not matter, such as a cow's opinion?



Tillagnat den som fattar skamtet:

"Nagot har gatt med sina slemmiga fotter pa min vind!"



Och sist men inte minst...
Inkommet forslag i Forslagsladan: Pannkakstorsdag pa Oh La La!!
Forslaget lades fram hos ambetsmannen och godtogs lika fort som man vander en pannkaka i luften =)

PUSS & KRAAM

Kommentarer
Postat av: Thomas

Ring det ockulta!!

2009-11-29 @ 15:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0