Sucker for Sunsets...

Jag sitter i Bangkok med en ice coffee och den ar for en gangs skull INTE SWEET, victory! Dagen gar ut pa att invanta avfard... It's time to leave! Framfor oss vantar destination Beijing Airport, also known as: the frysbox!!

 

 

Dar far vi bildligt talat chill for no less than 13 t r e t t o n timmar :O Makalost! Ocksa slutspurten som landar pa Arlanda 4 mars och dar kan jag bara gissa att det kommer ta en j*******a tid att ta sig hem via svensk jarnvag... Men da ar det viktigt att komma ihag att tid inte existerar!

 

 

Det borjar faktiskt bli dags att lyfta pa rompan och ta sig ut i svett-hettan snart. Jag sitter har med fyra bocker som jag sa snallt samlat pa mig och dom ska bytas ut till olasta exemplar sa att jag kan underhalla mig sjalv under frysbox-episoden.

 

 

Mattheten borjar ga over efter att jag praktiskt taget tvingades till att ata Falafel i Pita med Hummus till frukost idag! Man kan kanske tycka att jag tar i nu.. Jag har val en fri vilja? Men det var ett tyst (inte tyskt) grupptryck nar alla andra skulle ha Falafel i Pita med Hummus - tank om jag bestallde min gamla goda Fruit-Muesli-Youghurt ocksa angrade jag mig nar alla andras Falafel i Pita med Hummus uppenbarade sig!!

 

 

Nu blev fallet tvart om, efter tre-fyra tuggor falafel sa borjade det tappa till i magsacken men inte stoppade jag for det. Nej, de var alldels for gott for att kunna hejda sig sjalv (har blottar jag Akilles-halen) och jag tuggade mot min egen vilja i mig nastan hela falafeln! Magsacken spandes till sitt yttersta och kanslan av falafel i strupen blev allt mer intensiv... Ack, jag fick ata upp mitt eget misstag!

 

 

Nae! Nu blev det helt plotsligt brattom... Robban begav sig med meddleandet att vi mots vid hotellet om 40 minuter for avgang! Och jag som trodde det var mera kl FEM stallet for FEMTON.. Som vanligt!! Har ska ju shoppas storre vaska for handbaggage och bocker ska bytas!! Jag kan ju inte sitta har och hacka och skriva onodiga ordvitsar...

 

 

Houston, it is time for me to sign off... Jag vill tacka Kungen.. Jag vill tacka Drottnigen.. Jag hoppas att ni alla har fatt ett fortroende for mig och att denna resa varit till eran gladje, det har den definitivt varit for mig! Om vi alla gar samman och tanker varma tankar runt kl. 18:55 ikvall 3 mars sa ska vi nog se att Beijing Airport ger oss en varmare och goare kansla an sist :) Da tackar jag pa forhand for de varma tankarna.

 

 

See you all in Svea Rike 4 mars!! Puss o Kraaaaaaam



RSS 2.0